Customer Testimonials

  1. Please click here to post a testimonial
  2. Only customers who purchased with us are allowed to post testimonial
  3. If you have any enquiry on products, delivery or goods return, kindly email to our customer service : sales@aishop.com.my
  4. Unrelated post will be deleted by our webmaster. Thanks for your co-operation

^_^
Shiela

2014-05-18 07:52:25

Pertama kali beli dengan MC google for jubah plusize. nampak yang voucher kalau signup dpt RM10 trus tertawan hahaha. sangat seronok shopping dengan MC senang sangat.First time beli online tanpa rasa kecewa dengan baju yg diterima. Fits well to me ^_^ ukuran yang diberi sangat2 puas hati sekarang tak perlu ukur2 dah kalau nk beli dengan MC .first product jubah cun nye rasa hahaha.tgh tunggu belian ke 2 tiba.MC sgt2 hargai customer dia Thank You MC. Note : Please keluarkan lagi design untuk muslimah plusize comel mcm kami hehe :D

[ no title ]
niesa sya

2014-04-29 06:22:45

akhirnye dapat juga saya beli seluar yg sesuai dengan saya ! sebelum ni mmg susah nak carik seluar sbb dekat pasaran semua kecik-kecik je ! thanks mis claire ! baru pertama kali beli dgn mis claire ! admin sangat sporting ! huhu ! nak tunggu next product plk . n now saya ada order lagi . tak sabar nak tunggu sampai nanti ! love it <3 5 starrrrrrr !

View the Product

Read this if you're confused to shop or not to shop at Mis Claire
satisfied customer

2014-04-08 14:46:45

I'm usually very picky when it comes to online shopping. Some websites don't even provide enough details or close up of the items they sell. I'm a serious buyer and MC attracted me to shop here because it is user-friendly, systematic and professional. And i love that MC paid attention to every little detail which makes us, the customers satisfied. This is my first time shopping here and the product i purchased fits me perfectly. And i will definitely shop here again. Can't wait for MC's newest releases! Thumbs up! :-)

very satisfied
Lalamhd

2014-03-20 04:27:08

thank MC for the best outfit. I've bought Jovina Denim Paisley shirt, it suits me well. Love it so much.

3rd Purchases in One week..
Soraya

2014-03-17 14:15:27

 So satisfied with the clothes till I already bought three times in a week.. Loved it.. Comfortable.. And affordable...!

View the Product

[ no title ]
Hana

2014-03-10 04:39:54

1st time shopping kat sini dan sangat berpuas hati. Sangat user friendly dan murah untuk membuat order dan pembayaran. barang dibungkus dengan baik dan cepat sampai. Will shop again :)

superb
sheely

2014-03-06 05:01:22

Ini pertama kali saya membeli di website ini,saya sungguh xsangka dress yg sy beli sesuai dgn saya,.ukuran yang ditunjukkan sangat membantu.sebelum ni saya beli di website lain msti ada yang xsesuai dgn saya walaupon dah ikut ukuran yang betul. saya juga xsangka dress tu smpai pd sy dlm masa 3hari dr tarikh pembayaran..proses kerja yang sungguh pantas... tahniah warga kerja Mis Claire. saya pasti akan shopping lg diwebsite ni...xperlu susah2 cari baju dikedai lg.

View the Product

What can i say?
Ada Amran (Satisfied shopper)

2014-02-21 04:16:32

Systematic, efficient and in a jiffy the items is at your doorstep! Purchased two items and both fits like a dreams...Personally, I love the clean website layout, uncluttered, less hassle, and exact product measurements. Bring more stylish clothes for plus sizes, because we don't have to splurge a ridiculous amount of money anymore, especially when purchasing international brands online...If this the way you do business, you gonna be big!!

View the Product

puas hati !
aisha

2014-02-14 11:58:30

tq to aishop...barang cpat giler smpai...mmg puas hati la dengan perkhidmatan korang...baju pon cantik n i do like it..so much... just to suggest buat la kemeja design yg cantik2 lagi...n of course sy customer pertama yg akan beli lagi... :)

[ no title ]
fareeda

2014-02-06 05:52:02

tq .. saya sudah dapat lily denim dress sy yg sgt sweet . nanti akan cari jubah n dress yg cantik2 di Mis Claire~ saya sudah tidak risau untuk cari dikedai

Go to page :